Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά

Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά
Αγαπητοί επισκέπτες καλώς ήλθατε.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, να αποστέλλετε και να μοιράζεστε κρίσεις, σχόλια, απόψεις, στην ηλεκτρονική διεύθυνση :
amalgamaparamythias@gmail.com

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα Διαχείρισης


«Ενθρονίστηκε» για πάντα στις καρδιές μας!

«Ενθρονίστηκε» για πάντα στις καρδιές μας!
Δίκαιος ἐάν φθάση τελευτῆσαι, ἐν ἀναπαύσει ἔσται. Γῆρας γάρ τίμιον, οὐ τό πολυχρόνιον, οὐδέ ἀριθμῶ ἐτῶν μεμέτρηται. Πολιά δέ ἐστι φρόνησις ἀνθρώποις, καί ἡλικία γήρως, βίος ἀκηλίδωτος. Εὐάρεστος Θεῶ γενόμενος, ἠγαπήθη• καί ζῶν μεταξύ ἁμαρτωλῶν, μετετέθη. Ἠρπάγη, μή κακία ἀλλάξη σύνεσιν αὐτοῦ, ἤ δόλος ἀπατήση ψυχήν αὐτοῦ. Βασκανία γάρ φαυλότητος ἀμαυροί τά καλά, καί ρεμβασμός ἐπιθυμίας μεταλλεύει νοῦν ἄκακον. Τελειωθεῖς ἐν ὀλίγω, ἐπλήρωσε χρόνους μακρούς• ἀρεστή γάρ ἤν Κυρίω ἡ ψυχή αὐτοῦ, διά τοῦτο ἔσπευσεν ἐκ μέσου πονηρίας. Οἱ δέ λαοί ἰδόντες καί μή νοήσαντες, μηδέ θέντες ἐπί διανοία τό τοιοῦτον, ὅτι χάρις καί ἔλεος ἐν τοῖς ὀσίοις αὐτοῦ, καί ἐπισκοπῆ ἐν τοῖς ἐκλεκτοῖς αὐτοῦ.

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Οι παραλίες της Κεφαλονιάς που δεν πρέπει να χάσετε

Οι παραλίες της Κεφαλονιάς που δεν πρέπει να χάσετε

Εκεί που το μάτι χάνεται στο γαλάζιο

Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας με τις πιο λαμπέρες και φημισμένες παραλίες.

Τουρίστες από την Ελλάδα και το εξωτερικό συρρέουν το καλοκαίρι στην Κεφαλονιά για να θαυμάσουν τις ομορφιές της και να κάνουν μπάνιο στα κρυστάλλινα νερά της. Το πιο ορεινό νησί της χώρας έχει μερικές από τις πιο γνωστές παραλίες που αξίζει να επισκεφθείτε έστω και μια φορά...

1. Μύρτος

kefalonia1

Αν κάποια στιγμή στη ζωή σας βρεθείτε για διακοπές στην Κεφαλονιά τότε σίγουρα θα σας στείλουν στο Μύρτο. Η πιο φημισμένη παραλία της Κεφαλονιάς έχει βραβευτεί πολλές φορές διεθνώς με το απέραντο γαλάζιο και το μοναδικό ηλιοβασίλεμα να μένουν αξέχαστα στον επισκέπτη.

2. Άσσος

kefalonia2

Βρίσκεται 36 χιλιόμετρα από το Αργοστόλι αλλά η απόσταση αξίζει τον κόπο. Μια βοτσαλωτή παραλία και αρκετά ρηχή, ιδανική για οικογένεια με παιδιά. Τα βαρκάκια μπορούν να σας κάνουν μια βόλτα που θα σας μείνει αξέχαστη.

3. Πετανοί

kefalonia3

Ακόμη μια διάσημη παραλία της Κεφαλονιάς στα νερά της οποίας πρέπει να κολυμπήσετε. Εκτός από τη μοναδική διαδρομή για να φτάσετε εκεί, θα μείνετε άφωνοι από την μοναδικότητα και την ομορφιά του τοπίου.

4. Πλατύς Γιαλός

kefalonia4

Αμμώδης παραλία με ψιλή άμμο, ο Πλατύς Γιαλός έχει δροσερά και πεντακάθαρα νερά με γαλαζοπράσινο χρώμα ενώ τα πεύκα που την πλαισιώνουν δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για χαλάρωση δίπλα στο κύμα.

5. Πλατειά Άμμος

kefalonia5

Πιθανόν να μην συναντήσετε πολύ κόσμο και αυτό την κάνει ακόμη πιο γοητευτική και δημιουργεί ένα επιπλέον κίνητρο για να την επισκεφτείτε. Τα νερά της παραλίας είναι καταγάλανα και πολλοί λένε ότι έχει κοινά χαρακτηριστικά με την παραλία του Μύρτου. Το σίγουρο είναι ότι το μπάνιο εκεί θα σας αφήσει την πιο όμορφη ανάμνηση.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου