Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά

Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά
Αγαπητοί επισκέπτες καλώς ήλθατε.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, να αποστέλλετε και να μοιράζεστε κρίσεις, σχόλια, απόψεις, στην ηλεκτρονική διεύθυνση :
amalgamaparamythias@gmail.com

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα Διαχείρισης


Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Tο βίντεο που ραγίζει καρδιές!

Tο βίντεο που ραγίζει καρδιές!
Ένα κοριτσάκι, η Άμπι Αν διαγνώστηκε από την κοιλιά της μητέρας της με πλήρη τρισωμία τύπου 13 στην 17η εβδομάδα κύησης. Πρόκειται για ένα σπάνιο σύνδρομο που χαρακτηρίζεται ως μη συμβατό με τη ζωή.
Που σημαίνει ότι το ποσοστό θνησιμότητας αυτών των παιδιών είναι ιδιαίτερα υψηλό. Οι γονείς της αποφάσισαν να μην διακόψουν την κύηση και να της δώσουν μία ευκαιρία στη ζωή, παρ' όλο που γνώριζαν ότι οι πιθανότητες να ζήσει ήταν μηδαμινές.
Πράγματι, η καρδιά της μικρής Άμπι Άν σταμάτησε να χτυπά στην 36η εβδομάδα κύησης, δηλαδή λίγες μόλις μέρες πριν έρθει στη ζωή. Το βίντεο που ακολουθεί το οποίο δημιουργήθηκε από τους γονείς της μικρής είναι μία ιστορία κουράγιου, ελπίδας, προσευχής και της χαράς της ζωής έστω και αν όλα αυτά τα έζησαν μέσα από τον απόλυτο πόνο.

Οι ίδιοι οι γονείς εύχονται αυτή η ιστορία να δώσει κουράγιο σε όλους τους ανθρώπους που βιώνουν ανάλογες καταστάσεις... Δείτε το...

Πηγή: http://www.mothersblog.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου