Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά

Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά
Αγαπητοί επισκέπτες καλώς ήλθατε.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, να αποστέλλετε και να μοιράζεστε κρίσεις, σχόλια, απόψεις, στην ηλεκτρονική διεύθυνση :
amalgamaparamythias@gmail.com

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα Διαχείρισης


Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Όταν η φροντίδα συναντά την αγάπη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν η φροντίδα συναντά την αγάπη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι κάποιες φορές που τα λόγια και οι λέξεις δεν αρκούν, είναι πολύ λίγες για να περιγράψουν αυτό που δείχνει μια εικόνα, ή ένα βίντεο.

Όπως αυτό που θα δείτε μόλις τώρα. Από τη μια είναι ένα παιδάκι με σύνδρομο down και από την άλλη ένα πανέμορφο θηλυκό Λαμπραντόρ. Μπορεί να αναρωτηθείτε “ωραία και;”.

Σας προτείνουμε να δείτε το βίντεο διότι δείχνει κάτι που μόνο η καρδιά και η ψυχή μπορεί να νιώσει και να συλλάβει. Δείτε το σκύλο που με τρομερή στοργή και επιμονή προσπαθεί να προσεγγίσει το μικρό παιδάκι με σύνδρομο down.


Πρόκειται για ένα συγκινητικό βίντεο που μέχρι στιγμής στο youtube το έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 1.000.000 άνθρωποι. Παρατηρήστε το πως το σκυλί προσπαθεί να αγγίξει τον παιδάκι. Δεν το τρομάζει, έρχεται κοντά του, το ακουμπάει με τη μουσούδα του και μετά με το ποδαράκι του.

Το παιδί κάνει πίσω, το σκυλί με απεριόριστη στοργή ξαναπροσπαθεί. Πέφτει κάτω γυρνάει αργά την κοιλιά του σαν να του λέει “έλα να παίξουμε”. Δεν το νοιάζει εάν το παιδί κατά λάθος το τραυματίσει, εκείνο το προσεγγίζει τρυφερά.

Η απίστευτη στιγμή είναι όταν το σκυλί κάθεται στα πίσω πόδια του και με το μπροστινό αριστερό του πόδι, σαν να είναι χέρι, το φέρνει στον ώμο του παιδιού και το αγκαλιάζει, το χαϊδεύει. Στο τέλος το παιδάκι δίχως φόβο και δισταγμό, πιάνει το σκυλί από το κεφάλι και το αγκαλιάζει και εκείνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου