Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά

Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά
Αγαπητοί επισκέπτες καλώς ήλθατε.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, να αποστέλλετε και να μοιράζεστε κρίσεις, σχόλια, απόψεις, στην ηλεκτρονική διεύθυνση :
amalgamaparamythias@gmail.com

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα Διαχείρισης


Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΟΙ ''ΑΜΑΡΤΙΕΣ'' ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ...

.Γράφει ο κ. Ιωάννης Κορνιλάκης, συγγραφέας του έργου "Ιωάννης Καποδίστριας, ο Άγιος της πολιτικής".

Την τελευταία τριετία όλοι οι Έλληνες βιώνουν τις επιπτώσεις των μνημονίων. Μισθοί μειώνονται, συντάξεις περικόπτονται, μαϊμού συνταξιούχοι αποκαλύπτονται, άνθρωποι που θεώρησαν το λάδωμα τρόπο επιβίωσης οδηγούνται στις φυλακές, παιδιά λιποθυμούν από ανεπαρκή επισιτισμό, και ενήλικες βρίσκουν διέξοδο στην αυτοκτονία. Ουδείς μπορεί να δώσει μιάν απάντηση γιατί συμβαίνουν όλα αυτά.

Ουδείς μπορεί να αρθρώσει μια λογική εξήγηση των δυσάρεστων φαινομένων. Ουδείς τέλος κρατά ένα κερί αναμμένο προκειμένου να φωτίσει και τους υπόλοιπους. Αφού απάντηση δεν εισπράττει ουδείς, δεχόμαστε μοιρολατρικά, αλλά κυρίως με το αίσθημα του φόβου, αυτά που έντεχνα πλασάρονται απ’ τους ξένους διά μέσου των υπαλλήλων τους δημοσιογράφων και ΜΜΕ.

Οι Έλληνες είναι τεμπέληδες, τελεία και παύλα. Η "χριστιανική" Ευρώπη, και το "χριστιανικότερο" ΔΝΤ πρέπει επομένως να επέμβουν, προκειμένου να "συνετίσουν" "χριστιανικά" τους Έλληνες για την τεμπελιά τους. Κοντεύουμε να πεισθούμε και εμείς ότι και τεμπέληδες είμαστε, και διεφθαρμένοι είμαστε, αλλά και τα χρήματα των Ευρωπαίων "αδελφών" μας κατασπαταλούμε σε εφήμερες απολαύσεις. Πρέπει ο Ελληνισμός επιτέλους να συνετιστεί.
Έπειτα από 2.000 χρόνια το "χριστιανικό" φραγγέλιο το κρατούν οι χριστιανοδημοκράτες της Ευρώπης, με την πρωθιέρεια κ. Μέρκελ, που με την "χριστιανική" της πίστη έχει βαλθεί να εξαγνίσει τους λαούς της Ευρώπης.

Ο εξαγνισμός αυτός είναι προφανές ότι πρέπει να ξεκινήσει απ’ τους περισσότερο αμαρτωλούς, και αυτοί είναι επίσης προφανές ότι είναι οι Έλληνες. Πρέπει οι Έλληνες να τιμωρηθούν παραδειγματικά, αφού αυτοί διέσωσαν την Ευρώπη απ’ τις ορδές των Περσών πριν 2.500 χρόνια. Πρέπει να τιμωρηθούν γιατί αυτοί μεταλαμπάδευσαν σε ολόκληρο τον πλανήτη τον πολιτισμό τους. Πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά γιατί στην γλώσσα τους διαδόθηκε το κοσμοσωτήριο άγγελμα του Χριστού.

Πρέπει να τιμωρηθούν γιατί και μόνο στο όνομα του Χριστού, κράτησαν μιαν Αυτοκρατορία Ρωμιοσύνης ενωμένη για περίπου 1.100 χρόνια. Πρέπει να τιμωρηθούν γιατί και μετά της άλωση της Κωνσταντινούπολης έφεραν την Αναγέννηση στην Δύση.

Πρέπει να τιμωρηθούν γιατί αν και διασκορπισμένοι μεγαλούργησαν στις τέχνες, τον πολιτισμό και το εμπόριο. Πρέπει να τιμωρηθούν γιατί χωρίς την παραμικρή βοήθεια, αποτίναξαν ζυγό 400 χρόνων. Πρέπει να τιμωρηθούν γιατί τόλμησαν να αντισταθούν, και μάλιστα δύο φορές οι αθεόφοβοι, στις "χριστιανικές" μας δυνάμεις της Αρίας φυλής, στερώντας μας αυτοί οι τεμπέληδες, την επικυριαρχία μας από τότε.

Πρέπει να τιμωρηθούν γιατί τολμούν να επιβιώνουν, παρ’ όλες τις γενοκτονίες που τους έχουμε υποβάλλει. Παρ’ όλο το αίμα που χύσανε σε εμφύλιους που τους στήσαμε. Παρ’ όλο τον διχασμό που τους δημιουργήσαμε από συστάσεως Ελληνικού κράτους, με την δημιουργία των "Εθνοσωτήριων" κομμάτων τους. Παρ’ όλη την κλοπή που υπέστησαν απ’ το "χριστιανικό" μας σχέδιο μέσω του χρηματιστηρίου τους. Πρέπει να τιμωρηθούν γιατί δεν συνετίστηκαν σε αυτήν την "χριστιανική" οικογένεια, που με μεγαλοψυχία τους δεχτήχαμε-οδηγήσαμε, την ΕΕ και την Ευρωζώνη.

Πρέπει να τιμωρηθούν γιατί απλώσαμε το χέρι, ώστε επιτέλους να ξεκολλήσουν απ’ την αναχρονιστική τους δραχμή που διατηρούσαν 2.500 χρόνια. Πρέπει να τιμωρηθούν γιατί κάποιοι (ευτυχώς λίγοι), επιμένουν να διατηρούν την ιστορία τους και με αυτήν να εκπαιδεύουν (ευτυχώς λίγα) Ελληνόπουλα.

Πρέπει να τιμωρηθούν γιατί τολμούν και επιτίθενται στην κ. Ρεπούση. Πρέπει να τιμωρηθούν γιατί άρχισαν να υποπτεύονται ότι όλα τα κόμματά τους δουλεύουν. Πρέπει να τιμωρηθούν γιατί τολμούν να ισχυρίζονται ότι δεξιοί, σοσιαλιστές και αριστεροί είναι το ίδιο πράγμα, επειδή θυσιάστηκαν σε μια "ιερή" συμμαχία μεταξύ τους για να τους σώσουν.

Πρέπει να τιμωρηθούν γιατί δυστυχώς δεν έχουν ακόμη μεταναστεύσει πολλά Ελληνόπουλα, προς την γή της επαγγελίας που τα οδηγούμε, προκειμένου να απομείνουν εκεί, (όπου εκεί, Ελληνική γή), οι ηλικιωμένοι, οι ανήμποροι, και οι οποίοι μπορούν να αντιληφθούν τι σημαίνει φόβος. Πρέπει να τιμωρηθούν γιατί οι ευλογημένοι δεν ξεσηκώνονται να σκοτωθούν μεταξύ τους, ώστε να βρούμε την ευκαιρία να επέμβουμε όχι με τα "χριστιανικά" μας μνημόνια, αλλά και με τις "χριστιανικές" μας δυνάμεις, ώστε και να διασφαλίσουμε την τάξη, αλλά κυρίως να μην ριψοκινδυνέψουμε την λήψη του πλούτου τους.

Πρέπει να τιμωρηθούν γιατί φάνηκαν αχάριστοι ακόμη και στον Ίδιο Τον Δημιουργό τους. Αυτόν που τους χάρισε τον ορυκτό τους πλούτο, και με τον οποίο θα μπορούσαν να επιλύσουν ενεργειακά προβλήματα για 100 ή και περισσότερα χρόνια. Τους τιμωρεί ο Θεός γιατί είναι, το είπαμε τόσες φορές, τεμπέληδες και διεφθαρμένοι.

Ευτυχώς που υπάρχουμε και εμείς, που χρόνια τώρα πορευόμαστε την οδό που Εκείνος άνοιξε, αυτήν της "χριστιανικής" μας αρετής,
ώστε να δεχτούμε το Ουράνιο δώρο της εκμετάλλευσης του πλούτου τους. Μα δεν ήξεραν ότι ο έχων δυο χιτώνας θα πρέπει να προσφέρει και τους δύο;

Μα δεν πρέπει να τιμωρηθούν μόνο οι Ελλαδίτες,
αλλά και εκείνη η μικρή μειοψηφία, που κατοικοεδρεύει στο ευλογημένο σημείο της Ανατολικής Μεσογείου, που μιλά την ίδια γλώσσα και λατρεύει τον ίδιο Θεό.

alt

Οι Ελλαδίτες αμάρτησαν με την τεμπελιά τους. Οι Κύπριοι αμάρτησαν γιατί ανάπτυξαν το τραπεζικό τους σύστημα. Αμάρτησαν γιατί ο τραπεζικός τους τομέας έφτασε επτά φορές το ΑΕΠ τους. Αμάρτησαν γιατί έγιναν το χρηματοπιστωτικό κέντρο της Ανατολικής Μεσογείου.

Η μεγαλύτερη όμως αμαρτία τους ήταν ότι δέχτηκαν Ρωσικά χρήματα. Μα πώς τόλμησαν οι διεφθαρμένοι να δεχτούν Ρωσικά χρήματα; Αλλά και αυτό το Ξανθό Γένος δεν ήξερε, δεν ρώταγε; Πως τόλμησε σε δική μας σφαίρα επιρροής να τοποθετήσει χρήματα; Ευτυχώς ο Θεός μας φώτισε. Με την φώτιση Του καταλάβαμε ότι τα χρήματα των Ρώσων ήταν διαβολικά, και όχι σαν τα δικά μας "χριστιανικά" και καθαρά.

Ευτυχώς, πάντα με την φώτιση Του, καταφέραμε με τα "χριστιανικά" μας κουρέματα να τα εξαγνίσουμε. Εάν τώρα επιθυμούν να τα τοποθετήσουν στις δικές μας "χριστιανικές" τράπεζες, πάντα η αγκαλιά μας θα είναι ανοικτή.

Όσον αφορά τους Κυπρίους ευτυχώς που ο καλός Θεός μας φώτισε και πάλι το 2008, να δεχτούμε το ισχυρότερο νόμισμα της Ευρώπης την αμαρτωλή Κυπριακή Λίρα, και να την εξαγνίσουμε με το "χριστιανικό" μας ευρώ, και να είμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση να τους τιμωρήσουμε. Αλλά ας μην χαίρονται και οι υπόλοιποι αμαρτωλοί λαοί της Ευρώπης.

Ο εξαγνισμός ξεκίνησε με τους Ελληνο-Κύπριους. Αν αυτούς τους γονατίσουμε, (εννοώ τους φέρουμε στον δρόμο τον χριστιανικό), που κατάφεραν να στέκονται όρθιοι 5.000 χρόνια, ποιος θα μπορεί να αρνηθεί τον εξαγνισμό μας; Μήπως το Λουξεμβούργο; Αυτό κι’ αν έχει ανάλογες αμαρτίες συσσωρευμένες. Ξεκινήσαμε ήδη απομακρύνοντας τον Πρόεδρο του Eurogroup κ. Ζαν Κλώντ Γιούνκερ που είναι απ’ το Λουξεμβούργο, και τοποθετώντας αυτόν ντέ με το δύσκολο όνομα…

Η "χριστιανική" μας παιδεία κρατά πάντα τα προσχήματα. Δεν είναι δυνατό καθαρτικά μέτρα εναντίον του Λουξεμβούργου να υπογραφούν και από Πρόεδρο Λουξεμβουργιανό…

Και για να τελειώνουμε. Ο πλούτος των Ελληνο-Κυπρίων θα εισρεύσει στα κεκαθαρμένα ταμεία μας. Εμείς θα γίνουμε πλουσιότεροι. Εμείς θα γινόμαστε στο εξής ολοένα και πλουσιότεροι. Σιγά εμείς οι Φωτισμένοι να μην γνωρίζουμε ακόμη και αυτόν τον Ελληνικό δάκτυλο, που δόλια έχει εισχωρήσει και στις "χριστιανικές" Γραφές.

altΣιγά να μην πιστέψουμε και στα λόγια του Αποστόλου Ιακώβου του Αδελφοθέου, που κατακρίνουν τον "χριστιανικό" μας πλούτο και προφητεύουν δεινά για τις πλούσιες
"χριστιανικές" μας καρδιές. Σιγά μην είναι αληθινά τα λόγια: ( Άγε νύν οι πλούσιοι, κλαύσαντες επί ταις ταλαιπωρίαις υμών ταις επερχομέναις. Ο πλούτος υμών σέσηπε, και τα ιμάτια υμών σητόβρωτα γέγονεν. Ο χρυσός υμών και ο άργυρος κατίωνται, και ο ιός αυτών εις μαρτύριον υμίν έσται. Και φάγεται τας σάρκας υμών ως πύρ. Εθησαυρίσατε εν εσχάταις ημέραις…). Ιακ. Ε. 1-3.

Ας πιστεύουν στην επιστολή του Αποστόλου Ιακώβου οι Ελληνο- Κύπριοι: ( Πάσαν χαράν ηγήσασθε αδελφοί μου, όταν πειρασμοίς περιπέσητε ποικίλοις, γινώσκοντες ότι το δοκίμιον υμών, της πίστεως κατεργάζεται υπομονήν. Η δε υπομονή, έργον τέλειον εχέτω, ίνα ήτε τέλειοι και ολόκληροι, εν μηδενί λειπόμενοι…).

ΥΓ. Μήπως η επέμβαση μας στην διαφθορά της γλώσσας τους, τους εμποδίσει να κατανοήσουν τις Γραφές τους; Δεν πειράζει ας διαβάσει ο Ελληνισμός τα λόγια του Βίκτωρος Ουγκώ:

( Τα μάτια δεν βλέπουν καλά τον Θεό, παρά μονάχα μέσα απ’ τα δάκρυά μας…)
ΠΗΓΗ : agioritikovima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου