Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά

Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά
Αγαπητοί επισκέπτες καλώς ήλθατε.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, να αποστέλλετε και να μοιράζεστε κρίσεις, σχόλια, απόψεις, στην ηλεκτρονική διεύθυνση :
amalgamaparamythias@gmail.com

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα Διαχείρισης


Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Οι λέξεις είναι σφαίρες.

Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίον τα γνωστά, συστημικά ηλεκτρονικά μέσα μαζικής προπαγάνδας και πλύσης εγκεφάλου ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ τις ίδιες λέξεις. Λέξεις όπως:

ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ
ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ
ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ
ΣΧΟΛΙΑ ΜΙΣΟΥΣ
ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ
ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ
ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ
ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ
ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΙ
ΟΜΟΦΟΒΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ
ΟΜΟΦΟΒΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ
ΟΜΟΦΟΒΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ οι λέξεις αυτές κατεβαίνουν από το μυαλό στην καρδιά και δημιουργούν στον άνθρωπο κάτι πολύ παραπάνω από μία απλή εντύπωση. Είτε θα αλλοιώσουν σταδιακά τις αρχικές του απόψεις επί συγκεκριμένων θεμάτων· είτε θα του προκαλέσουν οργή, που πιθανώς να καταλήξει σε ακανόνιστη συμπεριφορά· είτε θα προκαλέσουν το αίσθημα της ηττοπάθειας αφού θα βλέπει κανείς μόνο άρρωστα μηνύματα. Εν ολίγοις, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ. Και ο πόλεμος αυτός έχει ως στόχο τον άνθρωπο. Τον άνθρωπο που του γκρεμίζουν τα πάντα, γύρω του και μέσα του. Και χρησιμοποιούν μία βίαιη Οργουελική γλώσσα για να τον καθηλώσουν εκεί που θέλουν και όπως θέλουν. .

ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΙΡΕΣ και οι συγκεκριμένες που βλέπουμε να μας ρίχνουν ξανά και ξανά, είναι σφαίρες μιας κάποιας ‘τεχνητής νοημοσύνης’, με τις οποίες μας ‘εκπαιδεύουν’ να παραδώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε και να γίνουμε τα άχρωμα και άβουλα ρομποτάκια τους.

ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ για το πως θα χειριστούμε τα ‘όπλα’ που ψωνίζουμε από την ακριβοπληρωμένη βιομηχανία της ‘αντι-ρατσιστικής’ και ‘αντι-φοβικής’ οπλο-προπαγάνδας τους. Υπάρχουν άνθρωποι που αν τους τα ρίξουμε θα τους ‘σκοτώσουν’ με τη μία· άλλους σιγά σιγά. Αν είσαι καλός εξολοθρευτής ναρκών, τότε μπορείς να εκθέσεις τα ‘όπλα’ τους δημοσίως, αφού πρώτα τα εξουδετερώσεις με επιχειρήματα.

Αλλιώς, συνιστάται η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ. Να μην μπαίνουμε στην ακριβοπληρωμένη πολεμική βιομηχανία τους για να ψωνίσουμε τα δηλητηριώδη προϊόντα τους που μας σκοτώνουν. Να μην γινόμαστε ακούσιοι στρατιώτες τους που διασπείρουν τα μολυσμένα σκουπίδια τους. Να τους στείλουμε στην ανυπαρξία με μία κίνηση, όπως πολλοί από εμάς κάναμε με τις τηλεοράσεις.

Να τους σβήσουμε. Να τους διαγράψουμε από την ζωή μας και να γεμίσουμε τον ‘χώρο’ μας με υγιή και αληθινά πράγματα που θρέφουν το νου και την καρδιά μας.

 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου