Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά

Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά
Αγαπητοί επισκέπτες καλώς ήλθατε.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, να αποστέλλετε και να μοιράζεστε κρίσεις, σχόλια, απόψεις, στην ηλεκτρονική διεύθυνση :
amalgamaparamythias@gmail.com

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα Διαχείρισης


Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Πώς θα δείτε τι έχετε ψάξει μέχρι τώρα στο Google -Ακόμη και αυτά που έχετε διαγράψει [εικόνες] Πηγή: Πώς θα δείτε τι έχετε ψάξει μέχρι τώρα στο Google -Ακόμη και αυτά που έχετε διαγράψει [εικόνες]

Φωτογραφία: Pixabay


Υποψιάζεστε πως όταν διαγράφετε κάτι από το διαδίκτυο, αυτό δεν σβήνεται πραγματικά;
Έχετε δίκιο. Κι αυτό γιατί η Google δίνει την ευκαιρία στους χρήστες της να δουν μέσω του Ιστορικού, όλες τις αναζητήσεις που έχουν γίνει από τον εκάστοτε λογαριασμό.
Η αναδρομή στο παρελθόν ωστόσο, δεν σταματάει εκεί. Εκτός από τις αναζητήσεις, μπορείτε να θυμηθείτε τα βίντεο που έχετε παρακολουθήσει, αλλά και τους Χάρτες που έχετε ψάξει στο Google Maps.
Επιπροσθέτως, αν δεν θέλετε να δείτε online τα... ιντερνετικά πεπραγμένα του παρελθόντος, μπορείτε να κάνετε download το ιστορικό σας και να το παρακολουθήσετε με την ησυχία σας.
Όλες αυτές οι επιλογές βέβαια, περνάνε από το δικό σας χέρι, αφού μέσα από τα στοιχεία ελέγχου δραστηριότητας, μπορείτε να επιλέξετε τι θα αποθηκεύεται μελλοντικά και τι όχι.
Όπως φαίνεται και στις παρακάτω εικόνες, ο συγκεκριμένος χρήστης έχει επιλέξει την απενεργοποίηση της δραστηριότητα ιστού και εφαρμογών, αλλά ενεργοποιημένο το ιστορικό αναζήτησης του Youtube.


Πηγή: Πώς θα δείτε τι έχετε ψάξει μέχρι τώρα στο Google -Ακόμη και αυτά που έχετε διαγράψει [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/287995/pos-tha-deite-ti-ehete-psaxei-mehri-tora-sto-google-akomi-kai-ayta-poy-ehete-diagrapsei#ixzz4L5ueZrHG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου