Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά

Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά
Αγαπητοί επισκέπτες καλώς ήλθατε.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, να αποστέλλετε και να μοιράζεστε κρίσεις, σχόλια, απόψεις, στην ηλεκτρονική διεύθυνση :
amalgamaparamythias@gmail.com

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα Διαχείρισης


Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Ισραηλινή ΜΚΟ στη Λέσβο καλωσορίζει μετανάστες!


Το VIDEO μιλάει από μόνο του.
Σήμερα δεν κυβερνούν οι κυβερνήσεις τον κόσμο. Τουλάχιστον τον Δυτικό.
Κυβερνούν οι ΜΚΟ που καθοδηγούνται από ξένα ισχυρά κέντρα αποφάσεων, τα οποία έχουν σχεδιάσει την παγκοσμοιοποίηση πριν από εμάς για εμάς.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;
(λάβαμε το παραπάνω σχόλιο με εμαιλ)


Ισραηλινη ΜΚΟ στη Λέσβο καλωσορίζει μετανάστες!



Όταν ακούσετε ξανά κάποιον να τους αποκαλεί "πρόσφυγες", δείξτε του αυτό το βίντεο.
Υπάρχει μια ελάχιστη πιθανότητα αν είναι πράγματι καλοπροαίρετος -και μέχρι τώρα ήταν τόσο αγαθός- να αντιληφθεί τι παίζεται.

Αλλιώς, μην χάνετε τον χρόνο σας.
Ως κομπλεξικά απομεινάρια της αριστεράς, θα συνεχίσουν να παλεύουν να "καταργηθούν τα σύνορα", οι πατρίδες και οι εκκλησίες (ενώ είναι υπέρμαχοι της κατασκευής τζαμιών), για να καταλαμβάνονται εύκολα και χωρίς πόλεμο οι χριστιανικές χώρες από μουσουλμάνους λαθροεισβολείς.  Μην ξεχνάτε, για να λειτουργήσουν καλύτερα οι πολυεθνικές, χρειάζεται η ενοποιημένη αγορά και η παγκοσμιοποίηση.  Ως μέτοχοι της εξουσίας, οι αριστεροί (είτε ως εν ενεργεία συνδικαλιστές, Δήμαρχοι κλπ, είτε ως κυβερνώντες), όλο και κάποιο κοκαλάκι θα γλύψουν και οι ίδιοι (πχ εδώ). Από τις μεζονέτες τους, δεν τους απασχολεί και πολύ σε ποια σχολεία θα πάνε τα "προσφυγόπουλα" (που υποτίθεται ήρθαν στην Ελλάδα προσωρινά, οπότε δεν υπάρχει και λόγος να τους ταλαιπωρήσουμε μαθαίνοντας τους τα ελληνικά για λίγους μήνες!). Τα δικά τους παιδιά, όπως και τα παιδιά του Τσίπρα, πάνε σε ιδιωτικά σχολεία (ή σε σχολεία καλών περιοχών). Οι λαθρομετανάστες κατευθύνθηκαν σε υποβαθμισμένες περιοχές. Πόσο ρομαντικά φαίνονται όλα αυτά από τα ακριβά προάστια και την πρωθυπουργική κατοικία!

Αργά ή γρήγορα, θα αναλάβει τα υπόλοιπα η παγκόσμια διακυβέρνηση.
Δείτε το βίντεο. Θα εκπλαγείτε ποιος κυβερνά τελικά την Ελλάδα μας!

Ιστολόγιο Ομάδας εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου