Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά

Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά
Αγαπητοί επισκέπτες καλώς ήλθατε.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, να αποστέλλετε και να μοιράζεστε κρίσεις, σχόλια, απόψεις, στην ηλεκτρονική διεύθυνση :
amalgamaparamythias@gmail.com

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα Διαχείρισης


Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ Η ΕΣΧΑΤΗ ΑΙΡΕΣΗ.Μέρος 1ο. (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι συναντήσεις του Πάπα Φραγκίσκου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Ο Πάπας είναι αιρετικός απο το 1054 γιατί απέρριψε τα ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΔΟΓΜΑΤΑ και υπέπεσε σε 3 αιρέσεις. 
Σήμερα οι πολιτικοί αρχηγοί μας ακολουθούν την ΝΕΑ ΤΑΞΗ τον ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ και την ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών (Π.Σ.Ε.) το οποίο προσπαθεί να ενώσει όλες τις θρησκείες του κόσμου, η οποία ένωση όταν ολοκληρωθεί θα μας πάει κατευθείαν στην εποχή της βασιλείας του επερχόμενου παγκόσμιου κυβερνήτη του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
ΟΙ ΟΡΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΤΟΥ : "Κύριε Ιησού Χριστέ ορκίζομαι Ενώπιον Σου και του Αγιού Θυσιαστηρίου Σου να φυλάττω όλους τους νόμους (ΚΑΝΟΝΕΣ) της Αγίας Αποστολικής Εκκλησίας και ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΩ (Μέγιστη φωνή) με όλη την δύναμη της ψυχής μου ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ (Όλοις τοίς αιρετικοίς ΑΝΑΘΕΜΑ). Αμέσως μετά την χειροτονία του ο πατριάρχης μας Βαρθολομαίος ενηγκαλίσθη τον Πάπα και δέχθηκε το ανάθεμα επάνω του. Ρωτήστε τώρα τον Βαρθολομαίο : τηρήσατε τον όρκο σας; ΟΧΙ ασφαλώς.!! Έτσι μας κάνανε όλους αναθεματισμένους αφού τους ακολουθούμε.



https://www.youtube.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου