Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά

Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά
Αγαπητοί επισκέπτες καλώς ήλθατε.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, να αποστέλλετε και να μοιράζεστε κρίσεις, σχόλια, απόψεις, στην ηλεκτρονική διεύθυνση :
amalgamaparamythias@gmail.com

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα Διαχείρισης


Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

ΠΑΙΔΙΑ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΘΕΩΝ! Η συνωμοσία των ΜΜΕ υπέρ της Ισλαμικής φρίκης (ΦΩΤΟ)

ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΘΕΩΝ

Μια περίεργη σιωπή καλύπτει τα εγκλήματα των εξτρεμιστών ισλαμιστών. Η Δύση μπροστά στο φόβο να γενικεύσει τα εγκλήματα του ISIS ως μουσουλμανικά προσπαθεί να αποκρύψει τις φρικαλεότητες που γίνονται έναντι χριστιανικών πληθυσμών και ιδιαίτερα με θύματα παιδιά.  Ενώ ο μικρός Αιλάν έγινε παγκόσμια είδηση, τα παιδιά των χριστιανών της Συρίας δολοφονούνται διπλά και από την λήθη των ΜΜΕ  λες και είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού.

Τα διεθνή ΜΜΕ σκεπάζουν με ένα πέπλου μυστηρίου τις προκλήσεις που κάνουν οι μουσουλμάνοι.

Για παράδειγμα η περίπτωση του Raymond Ibrahim . Αυτό το μικρό αγόρι δολοφονήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες, στις 27 Μαρτίου – Κυριακή του Πάσχα – όταν μουσουλμάνοι βομβιστές αυτοκτονίας, που στοχεύουν χριστιανούς, επιτέθηκαν σε ένα παιδικό πάρκο, σκοτώνοντας δεκάδες ανθρώπους, κυρίως γυναίκες και παιδιά. Τι γίνεται με αυτό το μωρό στις πάνες που βρέθηκε νεκρό κάτω από μια σανίδα μέσα στην εκκλησία μαζί με περίπου 60 άλλους χριστιανούς προσκυνητές που σκοτώθηκαν όταν Ισλαμιστές τζιχαντιστές όταν επιτέθηκαν στην διάρκεια της λειτουργίας στην εκκλησία τους στη Βαγδάτη το 2010.

Οι εικόνες που ακολουθούν είναι αρκετά σκληρές! 

foto2-8

foto3-7

foto4-4

foto5-2

foto6-3

foto7-1

foto11

foto13

foto14

foto15

foto16

foto17-1

foto18

foto19

http://www.crashonline.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου