Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά

Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά
Αγαπητοί επισκέπτες καλώς ήλθατε.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, να αποστέλλετε και να μοιράζεστε κρίσεις, σχόλια, απόψεις, στην ηλεκτρονική διεύθυνση :
amalgamaparamythias@gmail.com

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα Διαχείρισης


Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Προωθούν την γέννηση παιδιών από τρείς γονείς! -Τό status quo τῆς Νέας Ἐποχῆς ὀραματίζεται κοινωνίες “Βαβέλ” ὅσον ἀφορᾶ τούς ἠθικούς κώδικες.

νεογεννητο

(διαβάσαμε τα παρακάτω και είπαμε: Κύριε ελέησον! Πού θα φτάσει το κακό;… ΠΡΟΣΟΧΗ να μην συνηθίσουμε και αρχίσουμε να τα αποδεχόμαστε ως φυσιολογικά… momyof6)
Τό status quo τῆς Νέας Ἐποχῆς  ὀραματίζεται κοινωνίες “Βαβέλ” ὅσον ἀφορᾶ τούς ἠθικούς κώδικες. Ἔτσι λοιπόν:
  • *μετά τήν ὁμοφυλοφιλική “ἐπίθεση”  μέ τήν ὁποία  ραπίζει τούς πολίτες παγκοσμίως διαστρέφοντας τή φυσιολογικότητα.
  • *μετά τήν σεξουαλική “διαπαιδαγώγηση” μέ τήν ὁποία δηλητηριάζουν τήν παιδική ἀθωότητα καί μάλιστα ὑποχρεωτικά σέ ὅλο καί περισσότερες χῶρες
  • μετά τήν ἀπαγόρευση τῶν ὅρων “‘πατέρας” καί “μητέρα” στήν Γαλλία, βλέπε: .

    Πατροκοσμάς: “Θὰ βγοῦν πράγματα ἀπὸ τὰ σχολεῖα ποὺ ὁ νοῦς σας δὲν φαντάζεται”… (νο2)

    *ἔρχεται τώρα στήν Βρετανία ἡ γέννηση παιδιῶν ἀπό 3 βιολογικούς γονεῖς. Ἀλήθεια, τίς περιπτώσεις αἱμομιξίας μέ τίς ὁποῖες θά πνιγεῖ ὅλη ἠ χώρα ἀπό ἀδέλφια πού δέν θά ξέρουν ἀπό ποῦ κρατᾶ ἡ σκούφια τους καί θά παντρεύονται μεταξύ τους, δέν τήν σκέφθηκε κανείς; ψιλά γράμματα…
*Μᾶς μένει τώρα ἡ νομιμοποίηση σχέσεων, γάμων καί γεννήσεων μέ ζῶα…Ἠ μήπως ἔχουμε καί τέτοια περίπτωση ;
*Και για την υποχρεωτική δωρεά οργάνων και τον τιμοκατάλογο οργάνων που κυκλοφόρησε, τι να πούμε; βλέπε:

Δωρεά οργάνων-Εγκεφαλικός θάνατος

*********************************
“H Βρετανία θα είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο που θα εφαρμόσει μία τεχνική υποβοηθούμενης αναπαραγωγής για την δημιουργία εμβρύων από γενετικό υλικό ενός άνδρα και δύο γυναικών.
Ο σκοπός είναι τα μωρά που θα γεννιούνται και τα οποία θα έχουν τρεις βιολογικούς γονείς, να είναι υγιή, απαλλαγμένα από τις σπάνιες γενετικές διαταραχές που ενδεχομένως «κουβαλούν» οι μητέρες τους.
“Δεν προσπαθούμε να αλλάξουμε το πώς είναι οι άνθρωποι. Δεν αγγίζουμε τους κυτταρικούς πυρήνες του DNA που προέρχονται και από τους δύο γονείς και δημιουργούν τα χαρακτηριστικά μας, θα είμαστε όπως είμαστε. Αυτό έχει σχέση μόνο με την παροχή ενέργειας στο κύτταρο και μόνο αυτό”, εξηγεί η Σάλι Ντέιβις, επικεφαλής της Βρετανικής Ιατρικής Υπηρεσίας.

Η νέα μέθοδος αποτελεί ουσιαστικά παραλλαγή αυτής με την οποία δημιουργήθηκε το πρώτο κλωνοποιημένο πρόβατο, η «Ντόλι», το 1996. Εγείρει όμως και τεράστια ηθικά διλήμματα.

Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση του γενετιστή γιατρού Ντέιβιντ Κινγκ: “Αν περάσουμε μια φορά αυτήν την κόκκινη γραμμή τότε θα είναι αναπόφευκτο. Αργά αλλά σταθερά θα οδηγηθούμε σε ένα μέλλον που όλοι θέλουμε να αποφύγουμε, αυτό της δημιουργίας γενετικά τροποποιημένων μωρών και μιας αγοράς βρεφών”.
Την επαναστατική τεχνική εφήρμοσαν πριν από δύο χρόνια ερευνητές του Πανεπιστημίου του Νιουκάστλ. Στη νέα μέθοδο μεταφοράς του λεγόμενου μιτοχονδριακού DNA, όπως λέγεται, ορισμένα ελαττωματικά γονίδια της μητέρας αντικαθίστανται με τα αντίστοιχα υγιή γονίδια μιας δότριας. Έτσι, μητέρες που είναι φορείς σπάνιων γενετικών ασθενειών (όπως εγκεφαλικές διαταραχές, ηπατική ανεπάρκεια, μυϊκή δυστροφία, καρδιακή ανεπάρκεια, τύφλωση) μπορούν να αποκτήσουν υγιείς απογόνους.
Ωστόσο τα γενετικά τροποποιημένα βρέφη θα φέρουν γενετικό υλικό από τρία άτομα, δηλάδή θα έχουν DNA από δύο διαφορετικές μητέρες και άρα τρεις βιολογικούς γονείς. Και αυτό εγείρει σοβαρά ηθικά διλήμματα και προκαλεί αντιδράσεις…”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου