Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά

Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά
Αγαπητοί επισκέπτες καλώς ήλθατε.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, να αποστέλλετε και να μοιράζεστε κρίσεις, σχόλια, απόψεις, στην ηλεκτρονική διεύθυνση :
amalgamaparamythias@gmail.com

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα Διαχείρισης


Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Σουβλάκια με λουκάνικο, κοτόπουλο, χαλούμι και πιπεριές.

souvlakia loukaniko kotopoulo
Χρόνος προετοιμασίας: 30’
Μερίδες: 6
Υλικά
300 γραμμάρια λουκάνικο σε κομμάτια
2 φιλέτα στήθος κοτόπουλου κομμένα σε κύβους
300 γραμμάρια χαλούμι, σε κύβους
2 πράσινες πιπεριές, κομμένες σε τετράγωνα κομμάτια
2 πιπεριές Φλωρίνης σε κομμάτια
1 κουταλιά γλυκού ντοματοπελτέ
½ φλιτζάνι γιαούρτι
Λίγο λάδιΑλάτιΠιπέρι
6 πίτες ελαφρώς ψημένες στο γκριλ
12 μεγάλα καλαμάκια για σουβλάκια

Εκτέλεση: Τοποθετούμε τους κύβους του κοτόπουλου σε μέτριο μπολ, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το γιαούρτι και τον τοματοπελτέ. Ανακατεύουμε καλά κι αφήνουμε να μαριναριστούν στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Το μείγμα αυτό θα κάνει το κρέας πιο τρυφερό και δε θα το αφήσει να στεγνώσει. Χωρίζουμε όλα τα υλικά στα δώδεκα και τα περνάμε εναλλάξ στα καλαμάκια (τα οποία προηγουμένως έχουμε μουσκέψει σε νερό για 20 λεπτά) έτσι ώστε να έχει το κάθε καλαμάκι την ίδια ποσότητα και ποικιλία. Ανάβουμε το γκριλ του φούρνου και λαδώνουμε τη σχάρα. Όταν κάψει η σχάρα, τοποθετούμε τα σουβλάκια και τα ψήνουμε απ’ όλες τις πλευρές. Σερβίρουμε πάνω στις πίτες βάζοντας στην άκρη του πιάτου μουστάρδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου