Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά

Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά
Αγαπητοί επισκέπτες καλώς ήλθατε.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, να αποστέλλετε και να μοιράζεστε κρίσεις, σχόλια, απόψεις, στην ηλεκτρονική διεύθυνση :
amalgamaparamythias@gmail.com

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα Διαχείρισης


Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Πατατοσαλάτα αλάδωτη


Υλικά

1 ½ κιλό πατάτες μετρίου μεγέθους

1 κρεμμύδι ξερό, κομμένο σε λεπτές φετούλες

Μαϊντανό ψιλοκομμένα

2 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα

1 λεμόνι (ο χυμός του)

Λίγη πάπρικα

Ρίγανη ή δυόσμο

αλάτι

πιπέρι

Εκτέλεση

Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες και τις τοποθετούμε σε κατσαρόλα με κρύο νερό. Το νερό πρέπει να σκεπάζει καλά τις πατάτες. Βράζουμε για 30-40 λεπτά από την ώρα που θα πάρει βράση το νερό, μέχρι να μαλακώσουν (τρυπάμε με πιρούνι για να ελέγξουμε αν μαλάκωσαν). Στραγγίζουμε τις πατάτες και τις κρυώνουμε με κρύο, τρεχούμενο νερό. Τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε κύβους. Σε μπολ ετοιμάζουμε μείγμα με τα υπόλοιπα υλικά μας, ανακατεύοντάς τα όλα μαζί. Στο ίδιο μπολ προσθέτουμε τις πατάτες, αφού πρώτα κρυώσουν αρκετά και ανακατεύουμε καλά. Τοποθετούμε το μπολ στο ψυγείο για περίπου μισή ώρα και έπειτα σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου