Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά

Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά
Αγαπητοί επισκέπτες καλώς ήλθατε.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, να αποστέλλετε και να μοιράζεστε κρίσεις, σχόλια, απόψεις, στην ηλεκτρονική διεύθυνση :
amalgamaparamythias@gmail.com

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα Διαχείρισης


Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Η μοναστική προσευχή τους έσωσε από το ναυάγιο!

Η μοναστική προσευχή τους έσωσε από το ναυάγιο!

Αυτή την ιστορία τη διηγείται η ηγουμένη της Μονής της Γεννήσεως του Χριστού στην Βιατκά, Μητέρα Θεοδοσία (Dyachkova).

"Πρόσφατα, μια γυναίκα εξέφρασε τις ευχαριστίες της σε μένα," αναφέρει η ηγουμένη Θεοδοσία. "Η κυρία μου είπε ότι πριν από λίγο καιρό, τον Οκτώβριο, λίγο πριν τα παιδιά της πάνε διακοπές, ζήτησε μια ανάγνωση των ονομάτων τους υπέρ υγείας, και ζήτησε επίσης από τις μοναχές του μοναστηριού να προσεύχονται για τα παιδιά της καθημερινά. Τα παιδιά της και τα εγγόνια της-τέσσερα άτομα συνολικά-βρέθηκαν σε πλοίο που ναυάγησε κοντά στην ινδική ακτή, αλλά από θαύμα επέζησαν και δεν τραυματίστηκε κανένα. Η γυναίκα έχει βιώσει έτσι την επίδραση της μοναστικής προσευχής και τη δύναμη της αέναης ανάγνωσης του Ψαλτηρίου".

Στις 28 Οκτωβρίου, όντως, ένα τουριστικό πλοίο ναυάγησε κοντά στις ακτές της Ινδίας, τρεις από τα δέκα Ρώσους που ναύλωσαν το σκάφος είναι νεκροί. Μεταξύ αυτών που ναυάγησαν, αλλά ως εκ θαύματος επέζησαν τα ενήλικα παιδιά και τα εγγόνια (όλοι τους σώοι και αβλαβείς!) της ενορίτισσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου