Υλικά:
1 κιλό φρέσκο μπακαλιάρο
ψωμί μπαγιάτικο, χωρίς την κόρα
1 κρεμμύδι πολτοποιημένο
1 μεγάλη ντομάτα
1 κουταλάκι ρίγανη
δυόσμος
αλάτι
Εκτέλεση
Αφαιρέστε από το μπακαλιάρο τα κόκαλα και τα χοντρά πετσάκια και λιανίστε τον.
Ζυμώστε τον με το ψωμί που έχετε μουλιάσει, το κρεμμύδι, τη ντομάτα και τα αρωματικά.
Πριν τηγανίσετε τους κεφτέδες, πασπαλίστε τους με αλεύρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου