Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά

Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά
Αγαπητοί επισκέπτες καλώς ήλθατε.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, να αποστέλλετε και να μοιράζεστε κρίσεις, σχόλια, απόψεις, στην ηλεκτρονική διεύθυνση :
amalgamaparamythias@gmail.com

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα Διαχείρισης


Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Εκπαιδευτικές Βολές Κατευθυνομένων Βλημάτων στο ΠΒΚ


Στον πάτο του Αιγαίου βρίσκεται πλέον ένα παροπλισμένο μικρό αποβατικό σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού που δέχθηκε τα πυρά από δύο πυραυλάκατους και μια φρεγάτα του ΠΝ.

Όχι δεν πρόκειται για κάποιο ατύχημα ή κάποιον λανθασμένο χειρισμό αλλά είναι αποτέλεσμα της άκρως επιτυχημένης άσκησης στο πεδίο βολής Κρήτης.


Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του Πολεμικού Ναυτικού η βολή ήταν τόσο επιτυχημένη ώστε «οι προγραμματισμένες εκπαιδευτικές βολές επ’ ωφελεία Πολεμικής Αεροπορίας και Στρατού Ξηράς δεν εκτελέστηκαν».

Στις εντυπωσιακές φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε την εκτόξευση ενός βλήματος EXOCET MM-38 από την πυραυλάκατο ΜΠΛΕΣΣΑΣ, την εκτόξευση ενός βλήματος SEA SPARROW (NSSM) από τη φρεγάτα ΑΙΓΑΙΟΝ και τις τέσσερις εκτοξεύσεις βλημάτων PENGUIN MK2-MOD3 από τις πυραύλακατους ΞΕΝΟΣ και ΚΑΒΑΛΟΥΔΗΣ.









Δείτε βίντεο  από τις βολές που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 6 Μαΐου στο Πεδίο Βολής Κρήτης.   

Οι βολές περιελάμβαναν κατευθυνόμενα βλήματα  EXOCET MM-38 από την ΤΠΚ ΜΠΛΕΣΣΑΣ κατά στόχου επιφανείας. κατευθυνόμενο βλήμα  SEA SPARROW (NSSM) από τη Φ/Γ ΑΙΓΑΙΟΝ κατά επερχόμενου βλήματος EXOCET MM-38 και τέλος τεσσάρων κατευθυνόμενων βλημάτων PENGUIN MK2-MOD3 από τα ΤΠΚ ΞΕΝΟΣ και ΚΑΒΑΛΟΥΔΗΣ (ανά δύο για κάθε ΤΠΚ) κατά στόχου επιφανείας.




Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου