Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά

Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά
Αγαπητοί επισκέπτες καλώς ήλθατε.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, να αποστέλλετε και να μοιράζεστε κρίσεις, σχόλια, απόψεις, στην ηλεκτρονική διεύθυνση :
amalgamaparamythias@gmail.com

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα Διαχείρισης


Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Γιατί πρέπει να φυλάξω τα βλαστοκύτταρα του παιδιού μου;

Γιατί πρέπει να φυλάξω τα βλαστοκύτταρα του παιδιού μου;

Σήμερα όλο και περισσότεροι γονείς αποφασίζουν να φυλάξουν τα βλαστοκύτταρα του παιδιού τους κατά τη γέννηση επειδή τα κύτταρα αυτά αποτελούν ένα μοναδικό και αναντικατάστατο βιολογικό θεραπευτικό υλικό που κάποτε θα σώσει, θα βελτιώσει ή θα παρατείνει την ζωή του παιδιού.

Τα αυτόλογα βλαστοκύτταρα, δηλαδή του ίδιου του ασθενούς, δεν παρουσιάζουν το φαινόμενο της απόρριψης του μοσχεύματος ούτε αυξάνουν την πιθανότητα ογκογέννεσης.
Σήμερα γνωρίζουμε ότι η στιγμή της γέννησης είναι μια μοναδική ευκαιρία για να συλλέξουμε με ασφαλή τρόπο βλαστοκύτταρα για το μέλλον του παιδιού και των υπολοίπων μελών της οικογένειας.

Το ομφαλοπλακουντιακό αίμα και ο πλακούντας περιέχουν τη μεγαλύτερη ποσότητα βλαστοκυττάρων και πλεονεκτούν έναντι όλων των υπολοίπων πηγών, επειδή κατά τη γέννηση έχουν μηδενική ηλικία.

Η θεραπευτική και αναπλαστική ικανότητα των βλαστοκυττάρων είναι αντιστρόφως ανάλογη με την ηλικία του ατόμου και είναι τόσο μεγαλύτερη όσο νεώτερο είναι το άτομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου