Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά

Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά
Αγαπητοί επισκέπτες καλώς ήλθατε.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, να αποστέλλετε και να μοιράζεστε κρίσεις, σχόλια, απόψεις, στην ηλεκτρονική διεύθυνση :
amalgamaparamythias@gmail.com

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα Διαχείρισης


Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Μπιφτέκια λαχανικών χωρίς λάδι


Εύκολα και λαχταριστά μπιφτέκια τόνου

Υλικά για 3 μερίδες:

    1 φλιτζάνι βρασμένα φασόλια λευκά ή κόκκινα
    1 καρότο
    ½ κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους
    3 μικρές πατάτες
    4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
    1 φλιτζάνι καλαμπόκι
    7 κουταλιές σούπας τριμμένη φρυγανιά
    ½  σκελίδα σκόρδο λιωμένο
    λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
    αλάτι πιπέρι και ρίγανη
Εκτέλεση

Μουλιάζουμε αποβραδίς τα φασόλια σε κρύο νερό. Το πρωί τα πλένουμε καλά και τα βράζουμε σε άφθονο νερό μέχρι να μαλακώσουν πολύ καλά.

Καθαρίζουμε τις πατάτες και τα καρότα, τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν και να λιώνουν με το πιρούνι (καλύτερα τα καρότα βάλτε τα να βράσουν πριν από τις πατάτες)

 Χτυπάμε στο μούλτι όλα τα υλικά μαζί με τα μπαχαρικά και με 1-2 κουταλιές σούπας τριμμένη φρυγανιά.

Αφού κρυώσει το μίγμα, εκτός ψυγείου, με ελαφρά αλευρωμένες παλάμες, πλάθουμε κεφτεδάκια με τα χέρια μας και τα περνάμε πάλι από τη φρυγανιά.
Τα βάζουμε σε λαδόκολλα (αντικολλητικό χαρτί) στο ταψί και στο φούρνο στο γκριλ στους 200 °C για 30 λεπτά περίπου ανάλογα με το φούρνο.


Καλή σας όρεξη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου