Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά

Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά
Αγαπητοί επισκέπτες καλώς ήλθατε.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, να αποστέλλετε και να μοιράζεστε κρίσεις, σχόλια, απόψεις, στην ηλεκτρονική διεύθυνση :
amalgamaparamythias@gmail.com

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα Διαχείρισης


Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

3+1 Αντιοξειδωτικές τροφές

3+1 Αντιοξειδωτικές τροφές
Πρέπει να υπάρχουν στο ψυγείο σας.
Είναι απαραίτητο να διώχνετε τις τοξίνες από το σώμα σας. Εκτός από το νερό υπάρχουν αρκετά τρόφιμα πλούσια σε αντιοξειδωτικά που σας βοηθάνε. Φυσικά ανήκουν στην κατηγορία των φρούτων και των λαχανικών.

Κάποια από αυτά δεν είναι πολύ συνηθισμένα στην Ελληνική κουζίνα της νοικοκυράς. Οι παρακάτω λόγοι όμως ίσως σας πείσουν να τα εντάξετε.
Τα σπαράγγια: Είναι ένα λαχανικό πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνη C. Είναι απαραίτητα για το ανοσοποιητικό σας σύστημα και γενικότερα για την υγεία του οργανισμού σας. Επιπλέον η αντιοξειδωτική του φράση κάνει καλό στο δέρμα και τα μαλλιά σας.

Οι φράουλες: Ένα ακόμη φρούτο, εκτός από το πορτοκάλι που περιέχει βιταμίνη C. Επιπλέον θεωρείται ένα από τα πιο αντιοξειδωτικά φρούτα. Μήπως πρέπει να ξεκινήσετε να τρώτε φράουλες;

Το σέλινο: Η πλούσια περιεκτικότητά του σε βιταμίνη C το κατατάσσουν στην κορυφή της λίστας με τα αντιοξειδωτικά  τρόφιμα.

Το βερίκοκο: Περιέχει μία ουσία η οποία είναι αντιοξειδωτική. Είναι ένα ακόμη φρούτο που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου