Υλικά
1 πακέτο ζύμη κουρού ( ή σπιτικό φύλλο)
1 κιλό πράσα
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
4 αυγά
300γρ. φέτα θρυμματισμένη
1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
αλάτι και πιπέρι
ελαιόλαδο
λίγο μαυροκούκι
1 αβγό για άλειμμα
Ρίξτε λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι και σοτάρετε τα πράσα μαζί με τα κρεμμύδια , φρέσκα και ξερό.
Ανακατέψτε καλά.
Αφήστε να κατεβάσουν τα υγρά τους, να μαραθούν καλά και ρίξτε και τον άνηθο.
Κατεβάστε από τη φωτιά το μείγμα και αφού κρυώσει ελαφρά ρίξτε τα αβγά και ανακατέψτε ελαφρά.
Ρίξτε τη φέτα και αλατοπιπερώστε.
Στρώστε στον πάτο ενός ταψιού ή πυρέξ το ένα φύλλο κουρού και αφού βουτυρώσετε ελαφρά ρίξτε τη γέμιση και απλώστε από πάνω το δεύτερο φύλλο.
Αλείψτε με το αβγό, πασπαλίστε με το μαυροκούκι και ψήστε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 45 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει.
Καλή σας όρεξη!
http://gr.news.yahoo.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου