Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά

Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά
Αγαπητοί επισκέπτες καλώς ήλθατε.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, να αποστέλλετε και να μοιράζεστε κρίσεις, σχόλια, απόψεις, στην ηλεκτρονική διεύθυνση :
amalgamaparamythias@gmail.com

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα Διαχείρισης


Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Σπετσοφάι με κασέρια

Υλικά
4 τεμ. Λουκάνικα ή 400γρ.
1 κρεμμύδι ξερό
3 πιπεριές πράσινες
2 πιπεριές κόκκινες
50 ml ελαιόλαδο  
 120 γρ κασέρι
200γρ ντομάτα τριμμένη
150 ml.νερό
Αλάτι, πιπέρι
Ρίγανη

Εκτέλεση
1.    Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το κόβουμε σε λεπτές φέτες
2.    Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πιπεριές, τις βάζουμε μαζί με τα κρεμμύδια και το λάδι στο τηγάνι να σοτιριστούν καλά
3.    Κόβουμε τα λουκάνικα σε χοντρές φέτες και όταν είναι έτοιμα τα λαχανικά ρίχνουμε και τα λουκάνικα τα σοτάρουμε και αυτά καλά
4.    Μετά προσθέτουμε και τη ντομάτα το νερό, αλάτι, πιπέρι την ρίγανη και μαγειρεύουμε για 9-10 λεπτά και λίγο πριν τα σβήσουμε ρίχνουμε και το κασέρι και είναι έτοιμο . 
         Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το βίντεο




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου