Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά

Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά
Αγαπητοί επισκέπτες καλώς ήλθατε.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, να αποστέλλετε και να μοιράζεστε κρίσεις, σχόλια, απόψεις, στην ηλεκτρονική διεύθυνση :
amalgamaparamythias@gmail.com

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα Διαχείρισης


Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Ψητά κεφτεδάκια από κοτόπουλο με σάλτσα και παρμεζάνα


Τα λατρεύουν όλοι. Κεφτεδάκια από κοτόπουλο με καταπληκτική σάλτσα και μπόλικη παρμεζάνα.

Το cookbox.gr ετοιμάζει το αγαπημένο φαγητό μικρών και μεγάλων, ελαφρώς παραλλαγμένο. Υγιεινό και νόστιμο.

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. κιμάς κοτόπουλου
1/2 κρεμμύδι ξερό μικρό,ψιλοκομμένο
3 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
ψίχα ψωμιού 3/4 φλ.τσ.
Αλάτι κατά βούληση
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
1/2 κ.γ. ξερή ρίγανη
1/4 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
5 φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα
1/2 κ.γ. ξερό δυόσμο
30 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
1 αυγό ελαφρώς χτυπημένο
10 κ.σ. σάλτσα μαρινάρα και επιπλέον 2 κ.σ. για τον κιμά

Χρόνος Προετοιμασίας
30'
Βαθμός Δυσκολίας
Εύκολη
Αριθμός ατόμων
6 άτομα
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί.
Αφήνουμε στην άκρη την μοτσαρέλα και 10 κ.σ. μαρινάρα.
Σε ένα μεγάλο μπόλ αναμιγνύουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ζυμώνουμε καλά τα υλικά και πλάθουμε τη ζύμη σε κεφτεδάκια. Τοποθετούμε τα κεφτεδάκια στο ταψί και ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.
Βγάζουμε το ταψί απο το φούρνο και περιχύνουμε το κάθε κεφτεδάκι με 1 κ.γ. απο τη μαρινάρα που έχουμε κρατήσει. Πασπαλίζουμε με τη μοτσαρέλα και ψήνουμε στο φούρνο για ακόμη 10 λεπτά περίπου μέχρι να λιώσει το τυρί και να πάρει χρώμα.
Σερβίρουμε με πατάτες ψητές ή τηγανιτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου