500 γρ. κουβερτούρα
450 γρ. ταχίνι
50 ml λάδι
Ξύσμα πορτοκαλιού
200 γρ. χαλβά
100 γρ. φιστίκι Αιγίνης
Λιώνουμε 500 γρ. κουβερτούρα μαζί με 450 γρ. ταχίνι και 50 ml λάδι και προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού. Απλώνουμε το μισό μείγμα σε φόρμα στρωμένη με λαδόκολλα. Ρίχνουμε με κύβους από 200 γρ. χαλβά και 100 γρ. φιστίκι Αιγίνης. Απλώνουμε το υπόλοιπο μείγμα και το γλυκό είναι έτοιμο!
ΠΗΓΗ : http://www.star.gr/Pages/Mageiriki.aspx
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου