Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά

Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά
Αγαπητοί επισκέπτες καλώς ήλθατε.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, να αποστέλλετε και να μοιράζεστε κρίσεις, σχόλια, απόψεις, στην ηλεκτρονική διεύθυνση :
amalgamaparamythias@gmail.com

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα Διαχείρισης


Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Κοτόπουλο πανέ με μουστάρδα

85289f63de8101d98d90b85b6430c9703531f76f.422.260.2cfbd9bd7885d31a7e8a240abbfdff6727fe190e

Υλικά
Για 4-6 άτομα
2 1/2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
1/4 κουταλάκι και 1 πρέζα αποξηραμένο θυμάρι
1 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1/8 κουταλάκι και 1 πρέζα πιπέρι καγιέν
1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
5 κούπες θρυμματισμένο ψωμί με λίγο τυρί τριμμένο της επιλογής σας
8 μπουτάκια κοτόπουλο
1 λίτρο (4 φλιτζάνια) ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
1 φλιτζάνι για όλες τις χρήσεις

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το γιαούρτι με τη μουστάρδα και ανακατεύουμε.
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το αλεύρι με τα μυρωδικά και αραδιάζουμε εκεί τα μπουτάκια, τα βάζουμε στο μείγμα της μουστάρδας και μετά στα τρίμματα ψωμιού.
Ρίχνουμε το ηλιέλαιο σε ένα μεγάλο τηγάνι ή κατσαρόλα. Η θερμοκρασία θα πρέπει να φτάσει τους 180 βαθμούς. Τότε ρίχνουμε τα μπουτάκια κοτόπουλου και τα τηγανίζουμε για περίπου 15 λεπτά αναποδογυρίζοντας το κάθε πέντε λεπτά.
Βάζουμε τα μπουτάκια σε πιατέλα με απορροφητικό χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε.

  Πηγέςofono.gr -www.sidagi.gr - vatopaidifriend

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου