Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά

Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά
Αγαπητοί επισκέπτες καλώς ήλθατε.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, να αποστέλλετε και να μοιράζεστε κρίσεις, σχόλια, απόψεις, στην ηλεκτρονική διεύθυνση :
amalgamaparamythias@gmail.com

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα Διαχείρισης


Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΛΑΥΡΙΩΤΗΣ «ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ» ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ, (2 βίντεο)



Η εκκλησία της Ελλάδας εξέδωσε μια ανακοίνωσης με την οποία ουσιαστικά αναγνώρισε την οικουμενιστική σύνοδο της Κρήτης, ταυτιζόμενη με την οικουμενιστική παρεκτροπή και την αιρετικη αποστασία.

Ο Αγιορείτης Μοναχός Γέρων Σάββας Λαυριώτης, αποδομεί τα επιχειρήματα της ανακοίνωσης Προς τον Λαό της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, σχετικά με την αποδοχή από τους κληρικούς και τους πιστούς, των αποφάσεων της ψευδοσυνόδου του Κολυμπαρίου.

Μεταξύ άλλων, καταγγέλλει την αιρετική διδασκαλία του μητροπολίτη Περγάμου και εκπροσώπου του Φαναρίου στην Αθήνα Ιωάννου Ζηζιούλα, περί επισκοποκεντρικής εκκλησίας και ευχαριστιακής συνάξεως, η οποία βρίσκεται στην πρώτη κιόλας γραμμή της ανακοίνωσης.

Δηλαδή η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδας, υποστηρίζει μεταξύ άλλων, ότι οι πιστοί ενώνονται με το ποτήριο της Θείας ευχαριστίας μέσω του Επισκόπου, ανεξαρτήτως της πίστεως αυτού ακόμη και εάν αυτή είναι αιρετική.





http://nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου