Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά

Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά
Αγαπητοί επισκέπτες καλώς ήλθατε.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, να αποστέλλετε και να μοιράζεστε κρίσεις, σχόλια, απόψεις, στην ηλεκτρονική διεύθυνση :
amalgamaparamythias@gmail.com

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα Διαχείρισης


«Ενθρονίστηκε» για πάντα στις καρδιές μας!

«Ενθρονίστηκε» για πάντα στις καρδιές μας!
Δίκαιος ἐάν φθάση τελευτῆσαι, ἐν ἀναπαύσει ἔσται. Γῆρας γάρ τίμιον, οὐ τό πολυχρόνιον, οὐδέ ἀριθμῶ ἐτῶν μεμέτρηται. Πολιά δέ ἐστι φρόνησις ἀνθρώποις, καί ἡλικία γήρως, βίος ἀκηλίδωτος. Εὐάρεστος Θεῶ γενόμενος, ἠγαπήθη• καί ζῶν μεταξύ ἁμαρτωλῶν, μετετέθη. Ἠρπάγη, μή κακία ἀλλάξη σύνεσιν αὐτοῦ, ἤ δόλος ἀπατήση ψυχήν αὐτοῦ. Βασκανία γάρ φαυλότητος ἀμαυροί τά καλά, καί ρεμβασμός ἐπιθυμίας μεταλλεύει νοῦν ἄκακον. Τελειωθεῖς ἐν ὀλίγω, ἐπλήρωσε χρόνους μακρούς• ἀρεστή γάρ ἤν Κυρίω ἡ ψυχή αὐτοῦ, διά τοῦτο ἔσπευσεν ἐκ μέσου πονηρίας. Οἱ δέ λαοί ἰδόντες καί μή νοήσαντες, μηδέ θέντες ἐπί διανοία τό τοιοῦτον, ὅτι χάρις καί ἔλεος ἐν τοῖς ὀσίοις αὐτοῦ, καί ἐπισκοπῆ ἐν τοῖς ἐκλεκτοῖς αὐτοῦ.

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Διονύσης Μακρής: Οι Πνευματικοί Νόμοι στον άνθρωπο & στα μεγάλα γεγονότα που βίωσε & θα βιώσει η ανθρωπότητα (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΜΑΚΡΗΣ

Πως λειτουργούν οι πνευματικοί νόμοι στις ανθρώπινες σχέσεις, στα έργα των ανθρώπων, καθώς και σε θέματα γεωπολιτικής - γεωστρατηγικής φύσεως που έζησε και που θα ζήσει η ανθρωπότητα, πολλά από τα οποία έχουν προφητευθεί από τους Αγίους της Εκκλησίας μας.

Κυριότερα σημεία σε τίτλους ή σε περίληψη: 

Το γκρέμισμα του Ορθόδοξου Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής στου Βουκουρέστι με εντολή του τότε δικτάτορα Τσαουσέσκου για την επέκταση του παλατιού(σημερινή βουλή). Ένα μήνα μετά την πτώση της εκκλησίας, ήρθε και η πτώση του Τσαουσέσκου.

Πως ο αντίδικος (ο διάβολος) επεμβαίνει και δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις των ανθρώπων. (Το δράμα μίας Ορθόδοξης μάνας ανάμεσα σε αυτήν και τον γιό της, ο οποίος παντρεύτηκε μία αλλόθρησκη).

Οι διαφορά ανάμεσα στους φυσικούς νόμους και στους Πνευματικούς Νόμους.
Πως λειτουργούν οι Πνευματικοί Νόμοι.

Η πραγματική αιτία της πτώσεως του Βυζαντίου.

Ποια η τιμωρία των εγκλήματα που διέπραξαν οι Κούρδοι κατά της περίοδο της Μικρασιατικής Καταστροφής.

Δεν θα μείνουν ατιμώρητα τα εγκλήματα της Τουρκίας. Η Τουρκία είτε το θέλει είτε όχι θα διαλυθεί σύντομα. (Θα επιβεβαιωθούν οι ρήσεις των Αγίων Γερόντων).

Η σχέση ενός Ορθόδοξου Έλληνα με μία πλούσια Τουρκάλα, ο χωρισμός τους και πως έχει προχωρήσει στην ζωή του σήμερα.

Η επίσκεψη ελληνοαμερικανικών στρατιωτικών στον Άγιο Παΐσιο.

Τι είπε ο Άγιος Παΐσιος για την Αμερική και την επερχόμενη καταστροφή της.

Τα προφητικά λόγια των Αγίων, είναι λόγια Αποκάλυψης και δεν θα αργήσει η εκπλήρωση τους.

Οι πνευματικοί νόμοι παύουν να λειτουργούν και δεν πληρώνουμε συνέπειες όταν υπάρχει μετάνοια. Η μετάνοια έχει ως προϋπόθεση την ταπείνωση. Η ταπείνωση είναι η «βενζίνη» που μας οδηγεί κοντά στον Θεό. Που μας βοηθά να προσεγγίσουμε τον Θεό. Ας ανοίξουμε όλοι την πόρτα της ψυχής μας σε αυτήν την μεγάλη αρετή της ταπείνωσης που εξουδετερώνει τον αντίδικο, που απομακρύνει τα δαιμόνια. Ας ξεκινήσουμε από την οικογένειά μας. Τίποτα δεν μας ανήκει. Είμαστε δημιουργήματα του Θεού. Τα πάντα μπορούν να ανατραπούν με την ταπείνωση και την μετάνοια. Όλα θα πάνε καλά αρκεί να γαντζωθούμε στον Χριστό και την Παναγία.

ΕΚΠΟΜΠΗ: ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ με τον ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΑΚΡΗ
ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 13.11.2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου