Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά

Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά
Αγαπητοί επισκέπτες καλώς ήλθατε.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, να αποστέλλετε και να μοιράζεστε κρίσεις, σχόλια, απόψεις, στην ηλεκτρονική διεύθυνση :
amalgamaparamythias@gmail.com

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα Διαχείρισης


Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΠΡΑΣΟ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Συστατικά

■80 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
■ πράσο
■μισό λεμόνι
■αλάτι
■πιπέρι
■μισό κουταλάκι λάδι


Εκτέλεση

Αφήνουμε το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου ώστε να μαλακώσει. Το βάζουμε σε ένα σκεύος και αρχίζουμε να το δουλεύουμε με ένα πηρούνι. Ψιλοκόβουμε το πράσο και τα ρίχνουμε στο σκεύος μας. Προσθέτουμε λίγες σταγόνες λεμόνι, μισό κουταλάκι λάδι, αλάτι και λίγο πιπέρι και συνεχίζουμε να το δουλεύουμε με το πηρούνι μας ώστε να ενωθούν όλα τα υλικά.
Βάζουμε το βούτυρο μας σε ένα μικρό μπολάκι και το διακοσμούμε με ένα μικρό κλωναράκι άνηθο. Μπορείτε να αυξήσετε την δόση ανάλογα με τα άτομα που περιμένετε στο τραπέζι σας
Η συγκεκριμένη δόση βούτυρου είναι αρκετή για να την προσφέρετε μαζί με ψωμί σε δύο – τρία άτομα μέχρι να ετοιμαστεί το φαγητό σας.
ΠΗΓΗ : Agioritikovima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου