Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά

Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά
Αγαπητοί επισκέπτες καλώς ήλθατε.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, να αποστέλλετε και να μοιράζεστε κρίσεις, σχόλια, απόψεις, στην ηλεκτρονική διεύθυνση :
amalgamaparamythias@gmail.com

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα Διαχείρισης


Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Πνευματικοί Διάλογοι στο Ιερό Παρεκκλήσιο Οσίας Ξένης Κάτω Πατησίων

Σχόλιο Α.Π.: Το ιστολόγιό μας υποστηρίζει ένθερμα και προβάλλει, κάθε πνευματική προσπάθεια που έχει σκοπό να προάγει την Ομολογία της Πίστεώς μας, ιδιαίτερα κατά την τρέχουσα περίοδο, που οι προβατόσχημοι λύκοι εισέβαλαν εις την ποίμνη. Ευχόμαστε, η χάρις του Αγίου Πνεύματος να σκέπει, να καθοδηγεί και να φωτίζει, την οδό εκείνων που αναζητούν απαντήσεις στα ερωτήματά τους. Κυρίως όμως, προσευχόμαστε, ο Παράκλητος να ευλογεί με την πυρφόρο χάρη Του, εκείνους που αναλαμβάνουν το μέγιστο βάρος και την ευθύνη να δίδουν τις απαντήσεις, διότι αναλαμβάνουν την ευθύνη να ομολογήσουν τον Χριστό, ως επόμενοι τοις Αγίοις Πατράσι.


Συνάντηση Νεότητας

Την Δευτέρα 8 Μαΐου 2017 στις 8 το βράδυ

O φιλόλογος και συγγραφέας Κωνσταντίνος Γανωτής σε συνεργασία με τις «Εκδόσεις ΑΘΩΣ» εγκαινιάζει μια σειρά συναντήσεων με νέους και νέες με ή χωρίς πίστη στο Θεό σε έναν ειλικρινή διάλογο εφ’ όλης της ύλης!

« Παιδιά μου, ελάτε να διαφωνήσουμε!»

Η συνάντηση θα γίνει στο αρχονταρίκι της Οσίας Ξένης

Στην οδό Αχαρνών 303 Κ.Πατήσια

σταθμός ηλεκτρικού Κάτω Πατήσια)


τηλέφωνο : 2108327800

2 σχόλια:

  1. Χριστός Ανέστη, αλλά όταν κάνουμε λόγο ιδιαιτέρως για την "τρέχουσα περίοδο, που οι προβατόσχημοι λύκοι εισέβαλαν εις την ποίμνη" δεν θα έπρεπε να διευκρινήσουμε σχετικά τούς "λύκους" σε ποιούς αναφερόμαστε.......δέν είναι κάτι αόριστο και γενικό, μιλάμε για πρόσωπα "καθεστωτικά" εντός της (διοικούσας) Εκκλησίας και πολυ-προβαλλόμενα από τα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης)........... πρόσωπα σε θώκους επισκοπικούς πού αυτο-ανακηρύσσονται ως "Μετα-πατερικοί" πατέρες με δικές τους "ακαδημίες" ......... κ.ο.κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ.

      Στις πλέον των 2.000 αναρτήσεων αντιαιρετικού περιεχομένου στο ιστολόγιό μας, αναφέρονται ονοματεπώνυμα και διευθύνσεις, χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος. Προφανώς, χρειάζεται να διαθέσει κανείς, αρκετό χρόνο για να τις διαβάσει, αλλά μόνο εάν τις διαβάσει θα δει τα συγκεκριμένα ονόματα. Σε κάθε περίπτωση, δύο είναι οι βασικές αρχές για τις αναρτήσεις μας:
      1. Δεν ρίχνουμε "ρίγανη και στα λάχανα", άλλως θα καλούμαστε, εν τέλει, να συμπεριλαμβάνουμε παραγράφους με αντιαιρετικό περιεχόμενο και στη στήλη "ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ".
      2. ΜΗ ΠΡΟΤΡΕΧΕΤΩ Η ΓΛΩΤΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΙΑΣ. Κοινώς όταν ελέγχεται μία φράση, ένα σχόλιο, μια ανάρτηση στο σύνολό της, αυτός που ελέγχει οφείλει να είναι συγκεκριμένος και όχι να αοριστολογεί, ακροβατώντας με το ακαταλαβίστικο. Πόσα και ποια είναι αλήθεια, ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, εκείνα τα "πρόσωπα "καθεστωτικά" εντός της (διοικούσας) Εκκλησίας και πολυ-προβαλλόμενα από τα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης)........... πρόσωπα σε θώκους επισκοπικούς πού αυτο-ανακηρύσσονται ως "Μετα-πατερικοί" πατέρες με δικές τους "ακαδημίες" ......... κ.ο.κ"; Γιατί δεν κατονομάζονται από αυτούς που ασκούν τον έλεγχο; Από άγνοια ή από φόβο; Συνάμα δε, μήπως θα έπρεπε να κατανομαστούν από τους ασκούντες τον έλεγχο και εκείνοι, οι οποίοι βραβεύουν τους εν λόγω και τους χαρίζουν προσωπογραφίες "ωσεί τη εικόνι τη χρυσή" του Ναβουχοδονόσορα; Αυτά και πολλά άλλα, θα τα ανακαλύψετε μέσα στις αναρτήσεις αντιαιρετικού περιεχομένου του ιστολογίου μας. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

      Διαγραφή