Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά

Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά
Αγαπητοί επισκέπτες καλώς ήλθατε.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, να αποστέλλετε και να μοιράζεστε κρίσεις, σχόλια, απόψεις, στην ηλεκτρονική διεύθυνση :
amalgamaparamythias@gmail.com

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα Διαχείρισης


Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Ο Άθως υπεδέχθη με κωδωνοκρουσίας την Μασονίαν;

Ορθόδοξος Τύπος Εφημερίδα

Ο Πρόεδρος της Ν. Δημοκρατίας κ. Κ. Μητσοτάκης επεσκέφθη το Άγιον Όρος. Η Ι. Κοινότης υπεδέχθη αυτόν με κάθε τιμήν πανηγυρικώς! Δημοσιογράφος επεκρότησε το γεγονός γράφων «Ωραίοι λόγοι του Μητσοτάκη στο Άγιον Όρος».
Λησμονεί η Ι. Κοινότης ότι ο κ. Μητσοτάκης είχε μεταβή εις την Λέσχην Μπίλντεμπεργκ; Λησμονεί ο σεπτός Πρωτεπιστάτης ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει ψηφίσει το σύμφωνον των ομοφυλοφίλων και ότι θα ψηφίση τώρα και την επέκτασιν των δικαιωμάτων των συμβιούντων; Λησμονούν οι σεπτοί Καθηγούμενοι ότι ο κ. Μητσοτάκης εψήφισε την ανέγερσιν του Τεμένους; Μήπως δεν γνωρίζουν οι Αγιορείται ότι ο ανηψιός του και φερόμενος ως επόμενος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, νυν Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Μπακογιάννης, εδήλωσε προ καιρού εις νυκτερινήν εκπομπήν ότι ευχαρίστως θα επεκύρωνε σύμφωνον συμβιώσεως δια πολίτας της περιφέρειάς του και προσφάτως εις την εφημερίδα «Καθημερινή» ότι: «Έχω την τύχη να έχω γνωρίσει αρκετά παιδιά ομόφυλων οικογενειών που μεγαλώνουν εξ ίσου καλά με τα δικά μου. Με την ίδια, αν όχι περισσότερη, τρυφερότητα, φροντίδα και συνέπεια. Με το ίδιο, αν όχι περισσότερο, νοιάξιμο και ενθουσιασμό»; Τι απέγινε το Άγιον Όρος που εγνωρίζαμεν;

http://orthodoxostypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου