Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά

Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά
Αγαπητοί επισκέπτες καλώς ήλθατε.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, να αποστέλλετε και να μοιράζεστε κρίσεις, σχόλια, απόψεις, στην ηλεκτρονική διεύθυνση :
amalgamaparamythias@gmail.com

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα Διαχείρισης


Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Ο ΠΑΣΤΟΡΑΣ, Ο ΙΜΑΜΗΣ ΚΑΙ… Η «ΩΡΑΙΑ» ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ!!! (βίντεο)

foto

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μια πολύ «όμορφη» παρέα, παραγωγής της γνωστής στο διαδίχτυο Amazon, προβάλλει με πολύ έντεχνο τρόπο την αδελφοσύνη μεταξύ ενός πάστορα και ενός ιμάμη, που δεν… τους χωρίζει τίποτα, αφού… κάνουν το ίδιο δώρο ο ένας στον άλλο.

Στο βίντεο ο πάστορας δέχεται στο σπίτι του τον στενό του φίλο τον ιμάμη. Οι δυο φίλοι συζητούν για τις θρησκείες τους που δεν τις χωρίζει τίποτα.

Ο ιμάμης φεύγει, αλλά ο πάστορας και στη συνέχεια και ο ιμάμης σκέπτονται να κάνουν ένα δώρο ο ένας στον άλλο για την μεγάλη τους φιλία.

Και τι έκπληξη! Και οι δυο διάλεξαν το ίδιο δώρο! Ένα προστατευτικό για όταν γονατίζεις να προσευχηθείς.

Και αφού και οι δυο γονατίζουν τι τους χωρίζει ? Τι χωρίζει την θρησκεία του Ισλάμ από τον Χριστιανισμό ?

Το «ωραία» που όλα είναι ίδια και… στο βάθος η πανθρησκεία που μας ενώνει.

Το «έξυπνο» μήνυμα από την Amazon!



ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

1 σχόλιο:

  1. Καί να ήταν μόνο στο Amazon το θέμα,

    τήν ίδια μέθοδο στρέβλωσης & αλλοίωσης, μέχρι και την πλήρη αλλοτρίωση, φρονήματος την έχουμε συναντήσει & την ζούμε στην καθημερινότητα της εκκλησιαστικής ζωής στη ν Ορθόδοξη (????) Ελλάδα, μέσα από διοργάνωση συζητήσεων Ορθοδόξων Χριστιανών με μουσουλμάνους προκειμένου "να δούν τα σημεία πού τούς ενώνουν" και να ξεπεράσουν "όσα τούς χωρίζουν" (πολύ πιασάρικο έτσι!!!!) ή και από κηρύγματα με ανέκδοτες ιστοριούλες στην κατακλείδα των οποίων κάποιος "φωτισμένος" ιεράρχης, πιθανόν του "καιρού μας", κλείνει την συζήτησή του, με κάποιον υποτιθέμενο δωδεκαθεϊστή, με την "αγαπησιάρικη" φρασούλα του τύπου, "αδελφέ, σύ του διός εμείς του τριός, σημασία έχει να αγαπιόμαστε" ....... έτσι όμως κι αλλιώς όταν ο λαός ακούει σε κήρυγμα μετά από Ευαγγέλιο ότι Χριστιανοί, μουσουλμάνοι & εβραίοι πιστεύουν τόν ίδιο θεό απλώς το θέμα είναι στό όνομα, και δέν αντιδρά .. τότε άστα

    Καλά Χριστούγεννα & Καλή Λευτεριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή