Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά

Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά
Αγαπητοί επισκέπτες καλώς ήλθατε.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, να αποστέλλετε και να μοιράζεστε κρίσεις, σχόλια, απόψεις, στην ηλεκτρονική διεύθυνση :
amalgamaparamythias@gmail.com

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα Διαχείρισης


«Ενθρονίστηκε» για πάντα στις καρδιές μας!

«Ενθρονίστηκε» για πάντα στις καρδιές μας!
Δίκαιος ἐάν φθάση τελευτῆσαι, ἐν ἀναπαύσει ἔσται. Γῆρας γάρ τίμιον, οὐ τό πολυχρόνιον, οὐδέ ἀριθμῶ ἐτῶν μεμέτρηται. Πολιά δέ ἐστι φρόνησις ἀνθρώποις, καί ἡλικία γήρως, βίος ἀκηλίδωτος. Εὐάρεστος Θεῶ γενόμενος, ἠγαπήθη• καί ζῶν μεταξύ ἁμαρτωλῶν, μετετέθη. Ἠρπάγη, μή κακία ἀλλάξη σύνεσιν αὐτοῦ, ἤ δόλος ἀπατήση ψυχήν αὐτοῦ. Βασκανία γάρ φαυλότητος ἀμαυροί τά καλά, καί ρεμβασμός ἐπιθυμίας μεταλλεύει νοῦν ἄκακον. Τελειωθεῖς ἐν ὀλίγω, ἐπλήρωσε χρόνους μακρούς• ἀρεστή γάρ ἤν Κυρίω ἡ ψυχή αὐτοῦ, διά τοῦτο ἔσπευσεν ἐκ μέσου πονηρίας. Οἱ δέ λαοί ἰδόντες καί μή νοήσαντες, μηδέ θέντες ἐπί διανοία τό τοιοῦτον, ὅτι χάρις καί ἔλεος ἐν τοῖς ὀσίοις αὐτοῦ, καί ἐπισκοπῆ ἐν τοῖς ἐκλεκτοῖς αὐτοῦ.

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Η θρησκεία της ειρήνης

Όλοι μπορούν να δεχτούν την αγαθοεργή φύση, την ηπιότητα και την ελευθεροφροσύνη των ισλαμιστών. Όλοι, εκτός από την πραγματικότητα.


Οι ειδήμονες της ισότητος, οι επιστήμονες του αντιρατσισμού και οι χειρώνακτες της πολιτικής ορθότητος είναι ακάματοι και πείσμωνες. Μπορούν να κατηγορήσουν για ισλαμοφοβία ακόμα και θύμα τρομοκρατικής επίθεσης - είτε επέζησε είτε όχι του... ντου των τζιχαντιστών. Διαθέτουν όσες πολιτικές, επιχειρηματικές, νομικές, μιντιακές και λοιπές γνωριμίες απαιτούνται για να περνάει η «γραμμή» τους στην κοινωνία. Γνωρίζουν πώς να μετατρέπουν το άσπρο σε μαύρο και τούμπαλιν.
Μπορούν να σου παρουσιάσουν μια στοίβα από κομμένες κεφαλές ως υπαίθρια «εγκατάσταση» διάσημου εικαστικού. Εχουν σχεδόν τα πάντα. Μόνο τα επιχειρήματα τους λείπουν. Αν τα είχαν και αυτά, ο πλανήτης θα περίμενε στωικά το τέλος του, μέχρι ο τελευταίος φανατικός να αποκεφαλίσει τον προτελευταίο (αφού πρώτα θα τον είχε δικάσει και καταδικάσει ως αιρετικό).
Φευ, τα επιχειρήματα δεν φύονται στις σανοφυτείες των ΜΚΟ και των μεροκαματιάρηδων της «ανοχής», διότι ο σπόρος τους είναι η ίδια η πραγματικότητα, και αυτή λέει τα ακριβώς αντίθετα απ' όσα μηρυκάζουν όλης της γης οι πληρωμένοι. Ας πάρουμε για παράδειγμα τα νούμερα. Οι αριθμοί δεν ψεύδονται, όσο κι αν τους μαγειρέψουν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι.
Τον Δεκέμβριο του 2014 δημοσιοποιήθηκε μια μελέτη για τα τρομοκρατικά χτυπήματα των μουσουλμάνων του Ισλαμικού Κράτους και τον αριθμό των θυμάτων τους. Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από την Παγκόσμια Υπηρεσία του BBC και το King's College του Λονδίνου, και αφορούσε μόνο έναν μήνα: τον Νοέμβριο του 2014.
Λοιπόν, ο λογαριασμός της θρησκείας της ειρήνης ήταν ο εξής για τον Νοέμβριο του 2014: 664 τρομοκρατικές επιθέσεις σε 14 χώρες και 5.042 νεκροί!
Φανταστείτε τι θα έλεγαν για τον χριστιανισμό, αν φανατικοί χριστιανοί τρομοκράτες έκαναν τα ίδια όχι σε έναν μήνα αλλά μέσα σε μια εικοσαετία. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι από την 11η Σεπτεμβρίου 2001 μέχρι σήμερα οι τρομοκρατικές επιθέσεις των ισλαμιστών ανέρχονται σε περίπου 28.935! Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες στις ιστοσελίδες http://www.bbc.com/news/world-30080914 και https://www.thereligionofpeace.com.
Βοήθειά μας!
Παναγιώτης Λιάκος - Δημοκρατία 03.08.2016 

https://katanixis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου