Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά

Καμπαναριό του 15ου αιώνα στην Κεφαλονιά
Αγαπητοί επισκέπτες καλώς ήλθατε.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, να αποστέλλετε και να μοιράζεστε κρίσεις, σχόλια, απόψεις, στην ηλεκτρονική διεύθυνση :
amalgamaparamythias@gmail.com

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα Διαχείρισης


Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Δράμας Παύλος: ''Πρέπει να στείλει ο Θεός ηγέτη και όχι προσκυνημένο στη Δύση''

dramas1

Γραφείο ειδήσεων Romfea.gr

Εκδήλωση μνήμης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Μαΐου 2016, στην πόλη της Δράμας, με θέμα την Βασιλίδα των Πόλεων, την Κωνσταντινούπολη και την επέτειο της Άλωσης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημαρχείου Δράμας, με ομιλητή τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλο, με θέμα «Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα ‘ναι. Ποια είναι δικά μας; Πως είναι δικά μας; Γιατί είναι δικά μας;».

"Όσοι είδατε τα δελτία νομίζω να αισθανθήκατε όμορφα όταν είδατε τον Πούτιν τι ωραία σταυροκοπιότανε και με τι ευλάβεια προσκύνησε στο Άγιον Όρος, και εμείς τους δικούς μας κατ΄ ανάγκη συρτούς και δεμένους τους πάμε όταν έχουν να υποδεχθούν κανένα επιφανή πολιτικό για να πάρει κανά πόντο και σπρώχνονται ο ένας δίπλα στον άλλον για να βγουν φωτογραφία" ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σεβ. Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος.

Κλείνοντας ο Σεβασμιώτατος τόνισε χαρακτηριστικά: "Στην Ελλάδα για να μπορέσουμε να πούμε η Ρωμανία νικά, πρέπει να στείλει ο Θεός ηγέτη ο οποίος θα εμπνέεται από αυτά τα ιδανικά και δεν θα είναι νεογραικύλος, προσκυνημένος στους δυτικούς αφεντάδες μας."

Ακολουθεί σχετικό βίντεο από την ομιλία του Σεβασμιώτατου και της εκδηλώσεως:



http://www.romfea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου